Uitnodiging deelname voor de KUNSTMARKT tijdens Bruisend Brielle 2019!

Elk jaar genieten bezoekers van mooie kunstwerken op het sfeervolle plein voor en in de Sint-Catharijnekerk tijdens het evenement Bruisend Brielle.

Daarom zal de kunstmarkt ook dit jaar weer georganiseerd worden:  op zaterdag 31 augustus. De projectgroep bestaat uit leden van Kunstkring Voorne, Kunstwerk Westvoorne, twee onafhankelijke kunstenaars, de Brielse Belangenvereniging en Stichting Kunst en Cultuur Brielle.
Kosten van deelname bedragen: € 35 (kraam buiten 4m) / €45 (plek binnen, 4m in de Sint-Catharijnekerk, beperkt aantal plaatsen).

Wat krijgt u voor u deelname:

  • Een mooie standplaats op het plein (of in de kerk).
  • Uw gegevens op de speciale kunstmarkt – flyer en in het boekje.
  • Een sfeervolle ambiance (let op als u binnen staat:  er is ook een muziekprogramma in de kerk!)

Verder zorgt de organisatie voor goede marketing op www.bruisendbrielle.nl, op www.beleefbrielle.nl en op het Cultuurweb van Brielle (www.cultuurwebbrielle.nl) . En er zal op de dag zelf goede bewegwijzering staan naar het plein waar de markt plaats vindt.

Meer informatie en inschrijving bij Bram Lems: info@bramlems.nl

Bij inschrijven, a.u.b. uw eigen naam, uw keuze voor een kraam buiten of een plaats binnen, website, adresgegevens en telefoonnummer vermelden en een foto van 1 kunstwerk (foto van goede kwaliteit, deze kan dan ook gebruikt worden voor marketing). T.z.t ontvangt u dan meer informatie over betaling, opbouwtijden, soort kraam en dergelijke. Inschrijving is pas definitief nadat we uw betaling ontvangen hebben.

Reglement (pdf)

De Kunstkring Voorne zal er natuurlijk ook staan!

we hebben plannen om iets met Brielle en Rembrandt te gaan doen om deze dag.