Kunstcafé

Het Derde Kunstcafé op vrijdagavond 20 december 19.30 uur
Naar idee van Hijmen van Keulen om over je meesterwerk te vertellen
heeft Angela Scholten als eerste over haar 3d meesterwerk verteld gevolgd door Harry Troost over zijn verzameling Arie Dubbeldam
Hijmen zelf heeft natuurljk ook!

Het Tweede Kunstcafé op vrijdagavond 21december is uitstekend bezocht, 25 leden en gasten wisten de weg naar Zwartewaal.
In een gezellig omgeving met kunst van de nieuwe leden, gezellige tafels en café verlichting en natuurlijk een hapje en wijntje is gestart een voorstelrondje van onze nieuwe leden.
Ze werden ook uitgenodigd om een kunst cadeautje uit te zoeken.
Hierna gezellig met elkaar (bij)praten over van alles en nader met elkaar kennismaken.
Kortom een geslaagde avond
In 2019 gaan we in Brielle verder!


Het eerste Kunstcafé op vrijdagavond 21 september is uitstekend bezocht.
In een gezellig omgeving met kunst van leden, gezellige tafels en café verlichting en natuurlijk een hapje en wijntje is gestart met een mystery mini-workshop door Trees Wolffers.
Muisstil werd er toegekeken wat er zou gebeuren met die verf en draad! En top wat daar uit voort kwam op papier hierna is iedereen aan de slag gegaan!
Hierna gezellig met elkaar (bij)praten over van alles en door Marlies over een gezamenlijke project DE HORIZON met kunstkring Woerden en Rotterdam.
Een aantal aanwezige leden kon al vertellen waar ze nu mee bezig zijn om in december een kunstwerk ter beoordeling klaar te hebben en daar waren al hele leuke dingen te horen!
De KunstKring Voorne gaat zeker een hoge kwaliteit laten zien!