Sleutelkastje

SLEUTELKASTJE GALERIE en GEBRUIK GALERIE

Het bestuur heeft vorige week het sleutelkastje van Kunstkring Voorne aan de gevel naast de deur van de entree verplaatst naar de gevel van de aangrenzende woning van Jessica Goessens. Het kastje zit op ongeveer op dezelfde hoogte naast het traphekje van de ingang. Het bestuur bekijkt of er een lampje kan worden aangebracht waardoor de cijfercode van het kastje beter zichtbaar wordt in het donker.
Het kastje zit dus niet meer op zijn oude plek aan de gevel naast de deur van het Nettenpakhuis maar 50 cm naar links op de muur van het huis van Jessica.
Bij problemen met het kastje of in het geval dat het kastje onverhoopt niet kan worden geopend is nog steeds (tijdens de openingsuren) bij de Buurtsuper een reservesleutel verkrijgbaar.

De galerie wordt steeds intensiever gebruikt door verschillende leden (groepen). Dat is een mooie ontwikkeling maar vraagt ook aandacht voor het correct gebruik van de ruimte. Ik verzoek alle gebruikers na afloop van activiteiten in de galerie de ruimte netjes achter te laten en ook de binnen- en buitendeur goed af te sluiten. Denk ook aan het doven van de binnenverlichting, ook in de gang!

Hartelijk dank,
Kees van de Akker.

TIP van Sonja
Met de zaklantaarn op je mobiele telefoon (die iedereen vast wel heeft) kun je bijschijnen als het nodig is.

Vragen over gebruik (na de ALV 2020 komt er een app/contact/telefoonnummer beschikbaar).
Een aantal keer per jaar zal de code worden aangepast indien nodig voor de veiligheid van het hele pand!
Voor exposanten en cursisten wordt dit vooraf doorgegeven.
Code vergeten? volgorde om dit op te lossen
1 Overdag is de sleutel bij de buurtsuper (tijdens openingstijden) op te halen en terug te brengen.
2 Bij gesloten van de buurtsuper via een andere deelnemer of galerie contact persoon informeren.
3 Bij gesloten van de buurtsuper en storing kastje dan contact opnemen met een nog in te stellen nood app groep of telefoon nummer)
Algemene vragen graag via secretariaat:  info@kunstkringvoorne.nl